Info


Machiajul tau incepe cu un ten impecabil pe care il vom pregati impreuna din timp. Tocmai de aceea e bine sa programam intrevederea noastra cu  cel putin patru saptamani inaintea evenimentului pentru  care vrei  sa arati fabulos.
Machiajul este o arta si o stiinta in acelasi timp. El necesita indemanare, talent, tehnica si exclusiv produse de calitate. Nu mai este nevoie sa reamintesc, desigur, faptul ca utilizez ultimele noutati profesionale create de cele mai renumite laboratoare cosmetice special pentru  uzul profesional.
Secretul rezistentei si frumusetii unui machiaj profesional consta in modul de aplicare a produselor si  mai  ales in cunoasterea anatomiei, fizionomiei  si chimiei tenului tau. Pentru  aceasta eu pun un accent deosebit pe preliminarii. Aici  sunt evident incluse si hrana, odihna, stressul si  toti ceilalti  factori care compun modul de viata si  care interactioneaza cu echilibrul tau fizic si  spiritual.

Pasionata de makeup inca din adolescenta, am incercat sa absorb cu  nesat toate cunostintele in materie care mi-au stat la dispozitie. Un prim contact cu  lumea profesionala a fost dat de cursurile de machiaj si coafura existente pe piata educatiei locale. Acestea insa mi s-au parut mult prea scurte, cateva luni de curs fiind incapabile sa acopere latura cu  adevarat profesionala a machiajului pentru  eveniment, televiziune, film, fotografie sau pentru shootingurile de moda si  astfel mi-am completat documentarea urmand cursurile Academiei de Arte Plastice. Lumea boema a artistilor asociata cu  industria modei au constituit pentru  mine un nou mod de viata, o muza esentiala in cariera si  in dezvoltarea imaginatiei. Asa se face ca lucrarile mi-au fost apreciate si am fost invitata sa particip la o multitudine de proiecte vizuale si  media in toata Europa, fapt care mi-a deschis noi orizonturi de cunoastere. Simtind nevoia de a explora si mai  mult posibilitatile artistice, am profitat de ocazia oferita de deschiderea catre Europa si mi-am desavarsit studiile printr-un master in domeniul Artelor Vizuale.
Activitatea profesionala de pana acum mi-a creat o experieta nepretuita pe platourile de filmare, in culisele show-urilor de moda, emisiunilor tv, galelor pentru  decernarea diverselor premii la Londra, Paris sau Cannes dar si  in lucrul de zi cu  zi in care intalnesc oameni obisnuiti.
As putea sa umplu paginile acestui blog cu un un umar mare de fotografii ale fotomodelelor, actritelor sau cantaretelor cu  care am lucrat dar, cred ca vi  s-ar parea nedrept. Si asta pentru  ca veti  replica din start: "Pai da, normal ca arata bine ca de aia e model, actrita, etc. E dotata special de la Mama Natura, casa nu mai zicem de banii bagati in tratamente cometice, operatii estetice, cosmetice de lux si  asa mai  departe..."
Tocmai  pentru  a evita o astfel de reactie, m-am hotarat sa va fac o scurta selectie de fotografii before and after din makeup-uri realizate pe chipurile unor femei obisnuite care nu au beneficiat inainte de a ma cunoaste de tratamente scumpe sau  la moda, iar unele dintre ele nici  macar nu  respectau cu  strictete clasicele recomandari pentru specifice tenului lor. Tot ceea ce am facut eu  a fost sa ma intalnesc cu  ele cu  o luna-doua inaintea evenimentului pentru  care ma solicitasera, sa le propun corectarea modului de viata referitor la ingrijirea tenului, la programul de odihna, la managemetul stresului, la shimbarea dietei si, mai apoi, totul sa culmineze cu  machiajul propriuzis.

Sper sa va placa exemplele de mai jos: