DISCLAIMER

MAKEUPSECRETS.TK oferă utilizatorilor acces limitat şi în interes personal pe site-ul TheMakeupSecrets.blogspot.com

MAKEUPSECRETS.TK nu acordă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce, a copia sau de a exploata site-ul în scopuri comerciale sau împotriva intereselor companiei MAKEUPSECRETS.TK, fără acordul în scris al acesteia. 

Se acordă dreptul de a crea o legatură web ( link ) către paginile site-ului alrevo.blogspot.com, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru MAKEUPSECRETS.TK sau oricăruia dintre partenerii noştri.

Întregul conţinut al site-ului TheMakeupSecrets.blogspot.com: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date, reprezinta proprietatea MAKEUPSECRETS.TK si a creatorilor de drept (autori de articole, fotografi, videografi, programatori si artisti vizuali) şi este apărata de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială valabile atat pe teritoriile Romaniei, Uniunii Europene cat si  ale tarilor cu care acestea au incheiate acorduri. 

Folosirea fără acordul scris al MAKEUPSECRETS.TK a acestor elemente se pedepseşte conform legilor în vigoare.