Tendinte in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012

Daca pana acum ne-a delectat explozia de culori a sezonului estival, iata ca, urmatoarea jumatate a anului se anunta scaldata in umbre si lumini, mister si drama, amintindu-ne de filmele noir ale mijlocului de secol XX. Insa daca primul care va vine in minte este sentimentul acela de apasare, nici nu puteti gresi mai tare, ganditi-va numai la puterea de seductie a necunoscutului! Acesta este look-ul propus pentru acesta perioada a anului de marile case de moda si te stilistii in trend.

Si totusi, pana la drama si misticul iernii makeup artistii ne ofera pentru  acesta toamna un machiaj de tranzitie inspirat de culorile padurii, de aroma frunzelor cazute si de ceata de deasupra lacurilor in primele ore ale diminetii.



Ca si  pana acum, indiferent de sezon, punctul de pornire al machiajului este un ten desavarsit, feciorelnic si  fara imperfetiuni, departament de care se ocupa cu brio fondul de ten si pudra, produse, care, de la sezon la seson ofera rezultate din ce in ce mai realiste, lasand impresia ca se contopesc cu tenul celei care le poarta.
Gama toamnei este intens pigmentata si baleeaza intre antracit, negru, gri, bleumarin, visiniu, kaki, si palete de maro-ciocolatiu, bej-rose, bronz, accentuate usor de tuse metalice pentru o privire  patrunzatoare si hipnotizanta, de felina.

Tendintele toamnei  2011 se bazeaza pe un look fresh si natural, pus in evidenta pe alocuri de tuse de nuante neon, ca tribut adus unei veri pline de culoare. Colour blocking ramane in tendintele de toamna, atat in vestimentatie, cat si in make-up, iar cromatica machiajului valorifica bronzul pentru  care ati muncit atat de tare in lunile calduroase.

Machiajul nude si foarte-discret, desi clasic, este abordat si de data acesta la trecerea dintre anotimpuri, mizand pe un look rock chic.
Un make-up nude minimalist precum cel propus pentru sezonul toamna-iarna este unul abordabil in orice moment al anului. Iar avantajul bronzului, care estompeaza imperfectiunile pielii, recomanda acest machiaj pentru sfarsitul sezonului cald.  




Noua colectie Versace pariaza pe machiajul discret,  cu tuse de roz trandafiriu  pe obraji, sculptarea fetei fiind punctul forte al conceputului casei de moda. Machiajul natural al ochilor si rujul rose-mat intregeste si el perfectiunea tenului de portelan. Propunerea Versace pentru toamna-iarna 2011-2012 poate fi utilizata insa si pe timp de vara, cand pielea bronzata confera tenului un aspect uniform si luminos.
Va amintiti de coraiul verii? Acesta s-a copt la soare pana a devenit, in tendintele toamnei... portocaliu! La Ralph Lauren, in machiajul pentru toamna-iarna, predomina influentele estivale: rujul tangerine si blush-ul rose
amintesc de flori si fructe dulci si incalzesc machiajul rece al pleoapelor (argintiu, gri, ultramarine). Rujul mat portocaliu ramane, asadar in portfard pana la primavara.




Un smoky eyes poate parea agresiv in timpul verii. Lanvin propune pentru seara "Cat Eye" si  foloseste un khol moale, negru, temperat cu farduri bej, aramii sau aurii in coltul intern al ochilor si pe jumatate din pleoapa superioara. Varianta machiajului de toamna, pentru Lanvin, este ideala, prin urmare, pentru un make-up de seara nu foarte sofisticat, abordabil de-a lungul sezonului ce abia se deschide. Este mai usor de utilizat si aplicat, usor neglijent, astfel ca precizia nu mai este absolut necesara

Givenchy insa lanseaza prin noua colectie de machiaj a iernii 2011-2012 intitulata “Je veux la lune” o atmosfera subtila si contrastanta in acelasi timp, puternica si seducatoare, definita printr-un machiaj de seara bazat in special pe eternul negru care traseaza umbre si accente definitorii in machiajul ochilor. Notele de culoare se inscriu in sceeasi gama rece, de clar de luna (albastrul marin al creionului Magic Khôl potenteaza intensitatea privirii), in vreme ce buzele primesc doar usoare note rozalii, aproape livide, in culori semi mate.


un articol de:
Olivia,
makeup artistul tau

Niciun comentariu: